Hvem er jeg?

Min arbejdsform er dynamisk og involverende, så kunden oplever, at han/hun fortløbende kan påvirke læringsprocesserne, selvom det er mig, der leder forløbet.

Jeg er struktureret og målrettet, samtidig med at jeg efter behov er improviserende. Og jeg ser det som en af mine centrale funktioner at være både nærværende, udfordrende, empatisk og anerkendende i mit samarbejde med kunden.

Jeg er 59 år og oprindelig uddannet som dramaturg på Århus Universitet. Desuden har jeg en Master Degree i "Drama in Education" fra University of Central England i Birmingham. 

Fra 2001-2004 tog jeg en 3-årig grunduddannelse i psykoterapi ved Gestaltterapeutisk Uddannelsescenter og senere en 2-årig videreuddannelse i relationsterapi ved Det Danske Imago Institut.

Endvidere er jeg certificeret coach fra Axept A/S og eksamineret supervisor fra Center for Offentlig Kompetenceudvikling (COK).

Jeg har været fastansat i konsulentfirmaet Dacapo A/S i Odense fra 1998-2008. I dette arbejde har jeg sammen med mine kolleger haft mange forskellige opgaver i både den private og offentlige sektor, og en stor del af dem handlede om ledelse, organisationsudvikling eller trivsel på arbejdspladsen. 

Siden 2008 har jeg været selvstændig og arbejdet som coach, proceskonsulent og psykoterapeut.

Privat er jeg gift og har to børn.